NEW ERA SENIOR SECONDARY SCHOOL

Quest for Learning

A Trust under the Auroville Foundation - Ministry of Human Resource Development - Govt. of India
School Code : 07132
CBSE Affiliation Number: 1980010

Period

Starts Ends Activities/Duration
Assembly 8:30 a.m. 8:45 a.m. தமிழ்த்தாய் வாழ்த்து, News, Thought & Fact of the Day, Q & A, National Anthem / 15 minutes
1st Period 8:45 a.m. 9:30 a.m. 45 minutes
2nd Period 9:30 a.m. 10:15 a.m. 45 minutes

Snack time

10:15 a.m.

10:30 a.m.

15 minutes

3rd Period 10:30 a.m. 11:15 a.m. 45 minutes
4th Period 11:15 a.m. 12:00 a.m. 45 minutes
5th Period 12:00 a.m. 12:45 p.m. 45 minutes

Lunch Break

12:45 p.m.

1:15 p.m.

30 minutes

6th Period 1:15 p.m. 2:00 p.m. 45 minutes
7th Period 2:00 p.m. 2:45 p.m. 45 minutes
Break  2:45 p.m 3:00 p.m. 15 minutes
Sports (Monday – Friday)
Sports –
I Batch
3:00 p.m. 4:00 p.m. 1 hour
Sports –
II Batch
4:00 p.m. 5:00 p.m. 1 hour